MUZIEKJE NODIG?

GITAARZANG.NL

Hallo, mijn naam is Joeri de Jong. Bent u op zoek naar muzikale invulling voor uw feest, receptie of zakelijke evenement? Laat mij deze zorg voor u uit handen nemen. Voor een zeer schappelijke prijs kom ik graag op uw gelegenheid spelen. Op de achtergrond of juist wat meer aanwezig, net wat u wilt. Ik zing en speel gitaar, piano en percussie. Hiermee haalt u een gevarieerd programma in huis. U kunt ook kiezen voor een van mijn duo's. Amanda en Ruud zijn zijn beiden professionele en zeer ervaren muzikanten, waar ik reeds vele feestjes en evenementen succesvol van muziek heb voorzien. Zie de demo's hieronder voor een impressie.

 

Muziek is mijn lust en mijn leven, vandaar dat ik hiervoor gestudeerd heb en er mijn beroep van heb gemaakt. Als drummer heb ik door het hele land op honderden bedrijfsfeesten, bruiloften, recepties en festivals gespeeld. Hiernaast heb ik altijd gezongen en gitaar en piano gespeeld. Ik vind het fantastisch om dit te kunnen combineren in deze show.

 

Wilt u meer weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden. Bekijk vooral ook even de video's hieronder. Hopelijk tot snel!

 

                               Joeri de Jong