top of page

MUZIEK NODIG?

GITAARZANG.NL

Hallo, mijn naam is Joeri de Jong. Bent u op zoek naar muzikale invulling voor uw feest, receptie of zakelijke evenement? Laat mij deze zorg voor u uit handen nemen. Voor een zeer schappelijke prijs kom ik graag op uw gelegenheid spelen. Op de achtergrond of juist wat meer aanwezig, net wat u wilt. Ik heb een ruim repertoire en speel liedjes vanaf de jaren 50 tot nu. Hiermee haalt u een gevarieerd programma in huis. U kunt ook kiezen voor een van mijn duo's. Amanda en Ruud zijn zijn beiden professionele en zeer ervaren muzikanten, waar ik reeds vele feestjes en evenementen succesvol van muziek heb voorzien. Zie de demo's hieronder voor een impressie.

 

Muziek is mijn lust en mijn leven, vandaar dat ik hiervoor gestudeerd heb en er mijn beroep van heb gemaakt. Ik heb de afgelopen jaren op honderden bruiloften, privéfeestjes, borrels, festivals en zakelijke evenementen gespeeld en ik probeer altijd zoveel mogelijk in te spelen op de wensen van mijn klanten.

 

Wilt u meer weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden. Bekijk vooral ook even de video's hieronder. Hopelijk tot snel!

 

                               Joeri de Jong

bottom of page